Wooncomplex op site van teloorgegane buurtsupermarkt Mera gaat in verkoop

Sommige delen van Residentie Hermelyn zijn nu al beschikbaar. Foto: RR

Wooncomplex op site van teloorgegane buurtsupermarkt Mera gaat in verkoop

Print
Laakdal -

De bouw van de nieuwe Residentie Hermelyn met 23 wooneenheden in het centrum van Veerle-Laakdal nadert zijn voltooiing. Het vastgoedproject vult de site van de vroegere supermarkt Mera in.

De uitbaters van versmarkt Mera sloot vijf jaar geleden de supermarkt in hartje Veerle en verhuisde alles naar de andere winkel in Meerhout, maar ook daar eindigde het liedje een jaar later al. De kleine buurtsupermarkt kon niet opboksen tegen de grote discounters. De vrijgekomen site in Veerledorp was zo een droomplek voor projectontwikkelaars.

Een Antwerps vastgoedbedrijf begon vorig jaar met de bouw van een wooncomplex op de hoek van de Vorstse Baan en het Warandepad in het centrum van Veerle. Verspreid over drie woonblokken omvat deze Residentie Hermelyn achttien appartementen en zes exclusieve penthouses of dakappartementen. De oplevering is voor komende zomer gepland, maar er zijn nu al enkele volledig afgewerkte wooneenheden beschikbaar. Daarom is ook de verkoop van een tiental appartementen van start gegaan. De penthouses zijn daar nog niet bij. Iedere wooneenheid beschikt over een eigen terras of tuintje op het gelijkvloers, het complex is uitgerust met een ondergrondse parking en fietsenstalling.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio