TREND. Tuinmeubels in bamboe, zeemzoete pastelkleurtjes en stoer zwart

Haal je tuinmeubilair maar vanonder het stof, want de zon laat zich opnieuw zien en de temperaturen stijgen zienderogen. Wil je jouw terras toch graag een update geven, dan zijn tuinmeubels in natuurlijke materialen, zwart of pastelkleurtjes de grote favoriet. Op naar de webshop.

VVA

Trend 1: Rotan, bamboe en hout

Natuurlijke materialen, natuurlijke kleuren. In zowel het interieur als het exterieur geldt al enkele jaren een grote voorkeur voor alles wat uit de natuur afkomstig is. Hout, rotan, terracotta en bamboe zijn voor buitenshuis één van de belangrijkste trends van de komende zomer.

Trend 2: Rustieke palletbanken

Geen fan van strakke, witte of metalen tuinmeubels? Slechts een klein budget beschikbaar? Trek dan je werkplunje aan en timmer zelf een palletbank in elkaar. Daarna hoef je enkel nog zachte kussens op de kop te tikken en achterover te leunen in de zon.

Trend 2: Stoer zwart

Zwarte keukens, zwarte ramen en deuren uit staal of zwart geverfde muren. Zwart maakt zijn opmars in het interieur en het exterieur volgt nu ook.

Trend 4: Zeemzoete pastelkleurtjes

Perzikroze, lavendelpaars, mintgroen en poederblauw. Tuinmeubels in zeemzoete, zachte pastels winnen aan terrein. Toch wat schrik voor dergelijke, trendgevoelige aankopen, kies dan voor pastelkleurig textiel. Ideaal om op subtiele wijze een vleugje kleur aan je terras toe te voegen.

Trend 5: Kunststof

Heb je nog kuipstoeltjes uit kunststof in de garage staan, die enkel nog even afgestoft moeten worden? Dan zit je goed. Kunststof blijft populair voor tuinmeubilair. Verwonderlijk? Niet echt. Want het materiaal kan tegen een stootje, is onderhoudsvriendelijk en in verschillende kleuren beschikbaar. Ook kunststoffen stoelen met spijlen duiken deze zomer volop op.
Aangeboden door Het Nieuwsblad kortingscodes
De beste korting voor Maison du Monde vind je op Het Nieuwsblad Kortingscodes >>Aangeboden door Het Nieuwsblad kortingscodes
De beste korting voor Ikea vind je op Het Nieuwsblad Kortingscodes >>NIET TE MISSEN