© Photo News

KV Mechelen licht optie Bouzian wel, Corryn niet

KV Mechelen hakt knopen door voor volgend seizoen. Van de twee spelers met een optie in hun aflopende contract wordt alleen die van Sofiane Bouzian gelicht. De 19-jarige Brusselaar blijft ook volgend seizoen de derde doelman bij KV.

ydb, thst

De optie in het contract van Alexander Corryn (26) werd niet gelicht. De polyvalente Oost-Vlaming is in principe vrij om te onderhandelen met andere clubs maar mag zich ook nog aan een nieuw contractvoorstel verwachten van KV.

Ook Arjan Swinkels kreeg te horen dat de club overweegt om nog een jaartje met hem verder te gaan. Door de uitbraak van het coronavirus staan die gesprekken nu wel even on hold.

Bram Castro hoorde nog niets van de club. Mo Zeroual kreeg in de winter al te horen dat er geen toekomst meer voor hem is op KV en ook van kampioenenmaker Clément Tainmont wordt eind dit seizoen in principe afscheid genomen. De dossiers van de twee huurlingen Vanlerberghe (Club Brugge) en Vanzeir (RC Genk) liggen nog op tafel. Gezien zijn dure prijskaartje is de kans dat de Limburger ook volgend seizoen nog bij Malinwa speelt eerder klein.

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws