Grill 'n' Chill in de bres voor horecacollega's: “Ik trakteer mijn klanten nu al op een pintje bij naburige cafés”

Hans Verhaegen steekt collega’s een hart onder de riem. Foto: rr

Grill 'n' Chill in de bres voor horecacollega's: “Ik trakteer mijn klanten nu al op een pintje bij naburige cafés”

Putte -

Restaurant Grill 'n' Chill op de Lierbaan in Putte opende vrijdag een afhaalpunt. Dat is de komende tijd open tijdens de weekends. Opvallend: zaakvoerder Hans Verhaegen steekt ook de naburige cafés een hart onder de riem met het initiatief. “Als de coronacrisis voorbij is, mogen onze klanten op onze kosten een koffie of pintje gaan drinken bij de naburige cafés. Want ook van je collega's moet je het hebben”, vindt hij.

Zaakvoerder Hans Verhaegen van Grill 'n' Chill keek de kat nog even uit de boom, maar nu het coronavirus ons langer thuis dreigt te houden dan we eerst hoopten, richtte hij zijn zaak toch in als take ...

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!