Axel Daeseleire opgenomen in Antwerps ziekenhuis met corona

Print

Video: ATV

Axel Daeseleire (51) is momenteel opgenomen in het Antwerpse Sint-Vincentiusziekenhuis met corona. Dat bevestigt zijn manager, die liever niet uitweidt over de toestand van de acteur.

Axel Daeseleire werd volgens zijn manager Ken Lambrechts twee dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis. Hoewel stemmen gaan dat zijn toestand ernstig zou zijn, wil Lambrechts daar liever niet op ingaan. “Het is aan de artsen om zulke medische inschattingen te maken, niet aan mij. Maar we zijn hoopvol dat het allemaal gauw goedkomt. Axel is een sterke man, en hij is daar bovendien in goede handen.”

Nieuw programma

Nog dit voorjaar moet op VTM Axel gaat binnen te zien zijn, een nieuw programma waarin Daeseleire vijf dagen en nachten verblijft op plaatsen waar je normaal gezien nooit binnen mag: bij patiënten in een brandwondencentrum, in een centrum voor mensen met een verstandelijke handicap en tussen moordenaars en pyromanen in de forensische psychiatrie. De opnames daarvan zijn al afgerond.

Sarah Van der Meiren, de vriendin van Daeseleire, postte op Instagram intussen een foto van een brandende kaars en een beeldje van hen samen. “Mijn hart, mijn leven, mijn wereld”, schreef ze daarbij.

LEES OOK: al jouw vragen over de corona-lockdown beantwoord.
Wat is het coronavirus? De coronapatiënten in België: hun leeftijd en de evolutie Welke maatregelen zijn er in België?
Overheidscommunicatie over het coronavirus raadpleeg je hier.

Blijf als eerste op de hoogte van corona-updates in België en Antwerpen.
Download de GVA nieuwsapp.