Ontdek de Oosterweelverbinding met gratis gezelschapsspel

Lantis verdeelt duizenden kwartetten die mensen spelenderwijs door de Oosterweelverbinding loodsen. Foto: Lantis

Ontdek de Oosterweelverbinding met gratis gezelschapsspel

Print
Antwerpen -

Wie zich in deze coronatijden te pletter verveelt, kan een kwartet van de Oosterweelverbinding bestellen. Het spel is opgevat als een klassiek kwartet. Met dat verschil dat het een reis is langsheen het heden en de toekomst van de Werf van de Eeuw.

De bouwheer van de Oosterweelverbinding Lantis heeft enkele duizenden kwartetten laten maken die de Antwerpenaar en andere belangstellenden spelenderwijs door de werken aan de Oosterweelverbinding loodsen. De spelregels zijn dezelfde dan die van een traditioneel kwartet en ook voor kinderen te begrijpen.

In het spel wordt meteen ook een aantal tips meegegeven. Wie bijvoorbeeld een alternatief zoekt voor verplaatsingen met de auto, krijgt die aangeboden. Verder wordt er tekst en uitleg gegeven bij de projecten en de werven die nu en in de toekomst zichtbaar zullen zijn.

In andere tijden zou het kwartet via een campagne ook fysiek verdeeld worden aan de belangstellenden. Nu zal Corneel, de mascotte van de Oosterweelverbinding, vooral via sociale media de mensen oproepen om te spelen. Er zijn alvast meerdere duizenden exemplaren gedrukt.

Wie graag een gratis exemplaar van het kwartet ontvangt kan zich inschrijven via de website van de oosterweelverbinding.

www.oosterweelverbinding.be/oosterweelkwartet.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio