E19 richting Breda weer vrijgegeven na ongeval met twee vrachtwagens

Een kop-staartaanrijding op de E19 richting Nederland, ter hoogte van Sint-Job-in-’t-Goor, heeft donderdag voor grote verkeershinder gezorgd. Een bestuurder zat gekneld in zijn vrachtwagen en de brandweer moest hem bevrijden. Hij verkeert volgens onze informatie niet in levensgevaar.

dvd

Door de controles aan de Nederlandse grens stond er donderdagnamiddag er een file op de E19. In de staart daarvan reed een vrachtwagen in op een voorligger. De aanrijdende vrachtwagen raakte helemaal verhakkeld en de bestuurder kwam gekneld te zitten.

De brandweer kwam ter plaatse om de man te bevrijden. Gedurende die tijd was de snelweg helemaal versperd. Het verkeer moest eraf via de afrit Sint-Job. De wegpolitie liet het verkeer dat vastzat achter de aanrijding, onder begeleiding omkeren.

Volgens onze informatie was de bestuurder van de vrachtwagen bij bewustzijn en is er geen sprake van levensgevaar. Nadat de man bevrijd werd, kon begonnen worden met het takelen van de vrachtwagens. Dat nam uren in beslag. Op een gegeven moment ontstond er zelfs brand. Sinds 19u is de rijbaan echter weer vrij.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Verkeer Antwerpen: actuele verkeersinformatie

Meer nieuws