© Ecover

Ecover Malle bouwt productie om en gaat desinfectiemiddel maken

Schoonmaakmerk Ecover heeft een gedeelte van de productie in de fabriek in Malle omgebouwd om 40.000 liter handdesinfectiemiddel te produceren, bestemd voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

ph

Met dit initiatief wil Ecover zoveel mogelijk zorgverleners helpen zich te beschermen tegen het virus en bijdragen om de effecten ervan te beperken. “We zijn dankbaar voor de zorgverleners die zich dagelijks inzetten in deze crisis. Het is altijd onze ambitie bij te dragen aan een gezondere wereld, dat is nu belangrijker dan ooit. De productie van handdesinfectiemiddel heeft een belangrijke rol gekregen in het productieproces in onze fabriek in Malle. Door producten te maken voor de mensen die deze het hardst nodig hebben, hopen we ook nu een steentje bij te dragen,” aldus Johan Synhaeve van Ecover.

© Ecover

Extra capaciteit

Om het reguliere productieproces in hetzelfde tempo voort te kunnen zetten is er extra capaciteit gecreëerd in de Ecover fabriek in Malle. Johan Synhaeve: “Dankzij onze medewerkers in de fabriek die zich dagelijks inzetten kunnen wij zowel de productie van het nieuwe handdesinfectiemiddel als die van andere Ecover producten goed op gang houden.

MEER OVER Coronavirus