Sociale bouwmaatschappij sponsort verfwerk voor bewoners in Hamme, Waasmunster en Temse

Gratis verf en toebehoren voor huurders De Zonnige Woonst

Print

Huisvestingsmaatschappij De Zonnige Woonst heeft een groot patrimonium aan huurwoningen in Groot-Hamme, Elversele, Tielrode en Waasmunster. Foto: repro jvdv

Temse / Hamme / Waasmunster - De ongeveer 1400 huurders van een woning of flat van de Hamse sociale huisvestingsmaatschappij De Zonnige Woonst (met ook nog eens een 500-tal huurders van een autostalplaats) mogen in deze corona-tijd rekenen op gratis verf en toebehoren om zelf schilderwerken uit te voeren.

De Zonnige Woonst heeft niet alleen huurwoningen in Hamme, Moerzeke en Kastel, maar ook in Elversele, Tielrode en Waasmunster. Koen Mettepenningen (CD&V), schepen van Huisvesting in Hamme en ook ondervoorzitter van de bouwmaatschappij, hoopt dat de huurders van deze 'blijf-in-je-kot-periode' gebruik zullen maken om het houten buitenschrijnwerk, de garagepoort of het tuinhuis een likje verf te geven. "Heel wat mensen hebben nu de tijd om onderhoudswerken uit te voeren", stelt Mettepenningen. "Met de maatregel om hun schilderwerken te sponsoren, willen we hen zinvol aan het werk zetten in een periode van crisis. Het is belangrijk aan de slag te blijven. De huurders kunnen hun bestelling van verf en toebehoren (borstels, rolletjes, verfbakjes) doorgeven via het e-mailadres herstellingen@dezonnigewoonst.be, met vermelding van naam, adres en de aard van de werkzaamheden. De bestelling wordt aan de deur geleverd. We vragen om daarna een foto te bezorgen van de geleverde inspanningen." Omwille van de corona-crisis is het kantoor van De Zonnige Woonst gesloten, maar er is wel permanentie via tel. 052-47.04.71 of e-mail info@dezonnigewoonst.be.

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio