© Photo News

Oprah Winfrey lanceert talkshow rond coronavirus en zet haar man buiten

Oprah Winfrey heeft de coronacrisis aangrepen om opnieuw talkshowhost geworden. Op Apple TV+ presenteert ze een nieuw programma dat de naam ‘Oprah Talks Covid-19’ meekreeg. Ondertussen maakte ze ook bekend dat ze haar partner naar het gastenverblijf op haar domein heeft verbannen.

flb

“Net zoals miljoenen mensen over de hele wereld zit ook ik inmiddels al een week veilig thuis. Veel mensen zijn gestrest en onzeker en daarom wil ik wat hoop en perspectief bieden”, schrijft Oprah Winfrey op Twitter. Daarom is ze gestart met een nieuwe talkshow die draait rond het coronavirus. De eerste twee afleveringen verschenen afgelopen weekend al op Apple TV+.

In de eerste aflevering heeft ze een Skypegesprek met de Britse acteur Idris Elba en zijn vrouw Sabrina. De twee zitten al een tijdje in quarantaine nadat ze positief hebben getest op het coronavirus. In de tweede aflevering komt Wintley Phipps aan het woord, dat is een pastoor en tevens een van de goede vrienden van Oprah. Hij werpt zijn spirituele blik op de huidige omstandigheden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ondertussen maakte Oprah ook bekend dat ze haar partner Stedman Graham, met wie ze al dertig jaar samen is, naar het gastenverblijf heeft gestuurd. De man nam de afgelopen dagen en weken heel wat vliegtuigen en Oprah is net hersteld van een longontsteking. Om geen risico te nemen, mocht hij eenmaal thuis dus het huis niet meer in. Gelukkig voor hem is het gastenverblijf van de ster nogal riant.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN