© Shutterstock

Thuiswerken? Draag een beha

Thuiswerken kan het aanlokkelijker maken om in je pyjama te werken - exclusief je beha. Maar toch is het niet onbelangrijk om het stuk lingerie nog deel te laten uitmaken van je outfit.

vwh

Volgens Marieke Van Pee, zaakvoerster van lingeriewinkel Eva’s Appel in Gent, doe je er goed aan om thuis je boezem te ondersteunen. “Het hangt natuurlijk volledig van je boezem af of je jezelf comfortabel voelt zonder beha. Maar als je doorgaans opgelucht bent dat je beha af kan, dan draag je wellicht niet de juiste maat. Het is niet de bedoeling dat de beugels in je borsten priemen. De juiste maat ondersteunt, maar hindert niet”, klinkt het.

LEES OOK. Zo kies je de juiste beha

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wat als je toch een paar weken van thuis uit werkt, zonder beha, is dat eigenlijk nefast voor het decolleté? “Als je een paar weken met je computer in de zetel of aan je bureau zit, zal je er - zwaartekrachtgewijs - wellicht geen last van ondervinden. In de zetel zit je in ontspannen houding en je boezem schokt niet.”

“Je kunt eventueel wel voor een andere vorm van beha kiezen om wat in huis rond te hangen. Een bralette is een populaire keuze”, zegt ze. Dat is een beha zonder beugels en zonder voorgevormde cups. Thuis sporten op de loopband of crosstrainer? Dan raadt de expert een sportbeha aan.

LEES OOK. Drie looks om in stijl thuis te blijven

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty