© Shutterstock

Gault&Millau lanceert pagina met restaurants die take-away aanbieden

Nu heel wat restaurants niet langer gasten mogen ontvangen door het coronavirus, zijn er heel wat overgeschakeld op take-away. Gault&Millau heeft nu een webpagina gelanceerd die daarop inspeelt.

flb

Het zijn barre tijdens voor wie een horecazaak heeft en nog zeker tot 3 april moeten alle restaurants de deuren dichthouden. Maar er is een uitzondering op de regel: take-away mag wel nog. Heel wat restaurants kondigen dan ook aan dat ze de komende weken wel afhaalgerechten zullen verkopen. Daar zitten heel wat toprestaurants tussen die een goede quotering van restaurantgids Gault&Millau hebben gekregen.

Om die restaurants een hart onder de riem te steken, heeft Gault&Millau een webpagina opgesteld waar alle zaken worden opgelijst die momenteel take-away aanbieden. Het gaat om de ‘Chef’s Take Away Collection’, zoals ze het zelf noemen. Zo kun je toch nog altijd genieten van de culinaire hoogstandjes van onze chefs en steun je hen tegelijkertijd. Chefs en restauranteigenaars worden ondertussen opgeroepen om zich bij het initiatief aan te sluiten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN