Shutterstock / Trui rechts - PlayPauze - 119 euro© *

Drie looks om in stijl thuis te blijven

Nu we met z’n allen woorden aangewezen om - op essentiële uitjes na - thuis te blijven, kunnen we creatief aan de slag met onze outfit. Ga je binnenshuis voor chique loungewear? Of is dit het uitgelezen moment om de scumbro-stijl uit te proberen? Drie looks op een rij waarin je nog presentabel bent als de postbode langskomt.

vwh

Chique homewear

Wordt je leefruimte een oase van rust en je badkamer meer dan ooit een wellness? Dan kun je jezelf in een outfit hullen die het luxegevoel nog versterkt. Denk aan zijden stoffen, losse knits en pantoffels die het isolement verzachten. Tips: denk in neutrale aardetinten en fluweel laat zich mooi matchen met satijn.

Kasjmier joggingbroek - H&M - 99 euro / overhemdblouse - Mango - 35,99 euro / cardigan uit alpacawol - Arket - 79 euro

Net (g)een pyjama

Werk je door deze omstandigheden de komende weken van thuis uit, dan kan het motiveren om ’s morgens toch andere kleren aan te trekken. In pyjama werken helpt immers niet altijd om van de ‘ik word wakker’-modus in de werkmodus te geraken. Dit is wel een goed moment om je standaard werkkleding aan de kapstok te hangen en in te ruilen voor ensembles met hetzelfde comfort van je flanellen pyjama of nachtkleed, maar dan iets gekleder.

Satijnen onesie - Hunkemöller - 42,99 euro / Kimono badjas - BlueBella via Zalando - 35,95 euro / kussentje - Urban Outfitters - 14 euro

Eclectische combo

Vorig seizoen was de het helemaal in de mode om eruit te zien als een sloddervos. De zogenoemde scumbro-look werd geperfectioneerd door sterren als Justin Bieber en Pete Davidson. Het voordeel hierbij is dat je vast al veel eclectische combinaties kunt maken met kleding die je al in je kleerkast hebt. Je hoeft er helemaal niet voor naar buiten. Denk aan een joggingbroek met tie-dye shirt, of trek je kousen in sandalen gezellig hoog op onder een losse rok, waarop je een gebreide trui draagt.

Rok - House of Holland - 149,95 euro / Sandalen - Crocs - 31,99 euro / Kousen - Monki - 4 euro / Hoodie - YourTurn - 29,95 euro

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty