Feyenoord geïnteresseerd in Aster Vranckx? KV-talent ook gegeerd door andere topclubs

Foto: BELGA

Feyenoord geïnteresseerd in Aster Vranckx? KV-talent ook gegeerd door andere topclubs

Print

Aster Vranckx, de jonge revelatie van KV Mechelen, zou hoog op het lijstje van Feyenoord staan. Volgens Nederlandse voetbalmedia zou de Rotterdamse topclub de 17-jarige Vranckx al vaker aan het werk gezien hebben, maar voorlopig blijft het bij geruchten.

Op amper 16-jarige leeftijd had Aster Vranckx al een profcontract beet bij KV Mechelen. In de zomer van 2019 tekende hij bij Achter de Kazerne tot 2022. Dat de verdedigende middenvelder een uitzonderlijk talent is, kregen ook vele buitenlandse topclubs in de gaten. Zo hebben onder meer Man City, Juventus, AC Milan en Bayern München al scouts uitgestuurd om hem aan het werk te zien.

In de Nederlandse media verschenen afgelopen dagen berichten over interesse van Feyenoord. KuipTalk, een Twitterpagina dat nieuwtjes over Feyenoord deelt, meldt dat de club (waar Dick Advocaat hoofdtrainer is en Robin Van Persie spitsentrainer, red.) erg geïnteresseerd zou zijn in Vranckx.

Aster Vranckx speelde in zijn debuutseizoen negen wedstrijden, waarin hij twee assists gaf en een keer scoorde. Die goal en een assist waren tegen Anderlecht. In die 2-0-overwinning speelde Vranckx de hele wedstrijd.

Meer voetbalnieuws