Christophe en Nick groeien steeds dichter naar elkaar toe in ‘Blind getrouwd’

In de aflevering van gisteravond zagen we hoe Nick, naast alle grappen en grollen, ook zijn gevoelige kant aan Christophe durfde tonen op huwelijksreis in Mexico. Foto: vtm

Christophe en Nick groeien steeds dichter naar elkaar toe in ‘Blind getrouwd’

Print

Op reis leer je elkaar echt kennen, luidt het aloude gezegde. In het geval van Blind Getrouwd-koppel Christophe en Nick kan dat alleen maar goed nieuws zijn. De twee kunnen samen lachen, praten en gaan met elkaar om alsof ze elkaar al jaren kennen.

Touch me, baby”, zei Nick met een zwoele stem. Tijdens hun huwelijksreis in het Mexicaanse Merida kregen Christophe en Nick de opdracht om elkaar op een massage te trakteren. Van schroom was er geen sprake. Alsof hij al jaren met hem getrouwd was, liet Nick zich maar wat graag verwennen door zijn echtgenoot. Alleen aan zijn voeten mocht er niet geraakt worden, want daar had hij ongelofelijke last van kietels.

Naast plezier maken legde het koppel ’s avonds aan de toog hun ziel bloot. Nick vertelde over zijn middelbare schooltijd, toen hij zwaar gepest werd. Christophe luistert. “Dat hij dit allemaal aan mij vertelt, is voor mij een teken dat we onze band aan het opbouwen zijn”, klinkt het. Nick is het daar volmondig mee eens: “Ik heb het gevoel dat ik nu dichter bij hem sta.”

Wie alsmaar verder van elkaar af leken te dwalen, waren Lothar en Tatiana. Natuurlijk waren er verzachtende omstandigheden. Als je zeventien uur op een vliegtuig naar Thailand hebt gezeten met iemand die je nog maar een dag kent, is het logisch dat de gespreksstof bij aankomst een beetje op is. Waar het koppel zich zorgen om maakte, is dat die gespreksstof niet meteen terug leek te komen. En ook de gevoelens bleven vooralsnog uit. Vooral Tatiana was daar niet gerust in. “Ik had gedacht dat ik nu stilaan iets zou voelen.”

Kimono

Lothar worstelde ook, maar wou nog niet opgeven. Helaas viel de kimono die hij voor zijn kersverse echtgenote kocht, niet meteen in goede aarde. Ook nadat hij uitgelegd had dat hij geen bijbedoelingen heeft en gewoon wou tonen dat hij nog steeds in de relatie gelooft, leek Tatiana vooral gegeneerd. “Je had dat niet moeten doen”, klinkt het bij Tatiana. “Ik ga u dat terugbetalen.”

Nu in het nieuws