Tijd voor avontuur in ‘Blind getrouwd’, maar ook voor ongemakkelijke momenten

Foto: Blind Getrouwd

Tijd voor avontuur in ‘Blind getrouwd’, maar ook voor ongemakkelijke momenten

Print

Nu de koppels goed zijn aangekomen op hun huwelijksreisbestemming, is het in de vierde aflevering van ‘Blind getrouwd’ tijd voor wat avontuur. Maar niet voor iedereen is het de droomreis waar op gehoopt werd. En Winnie kan alvast iets van haar bucketlist afvinken.

Sonny toont zijn avontuurlijke kant op een gigantische swing in de jungle

Sonny en Laura zijn aangekomen in Ubud op Bali. En meteen is het al tijd voor wat avontuur. Maar als Sonny op een schommel kruipt is Laura toch niet zo gerust. “Ik vind nu wel dat je niet zo goed vastzit”, aldus de bezorgde Laura.

De relatie van Nick en Christophe wordt al meteen getest tussen de krokodillen

In Mexico gaan Nick en Christophe kajakken, al loopt dat niet helemaal als verwacht. Nick lijkt weinig zin te hebben om te roeien. En Christophe wil een krokodil van dicht bij zien, maar daar heeft Nick duidelijk geen zin in.

Een cadeautje zorgt bij Tatiana en Lothar voor een ongemakkelijke situatie

Na de pijnlijke stiltes is het tijd voor ongemakkelijke gesprekken. Want wanneer Lothar een cadeautje geeft aan Tatiana, maakt ze hem heel duidelijk dat er geen toekomst is voor hen. “Merci, maar ik ga dat terugbetalen”, zegt ze vastberaden na een gespannen gesprek.

Winnie en Jonah gaan de romantische toer op in de regen

Jonah en Winnie blijven naar elkaar toe groeien en laten de regen geen roet in het eten gooien op hun huwelijksreis. Jonah helpt Winnie zelfs iets van haar bucketlist afvinken.

Ongewenste gast verstoort de nachtrust

Tatiana en Lothar worden voor het eerst samen wakker op huwelijksreis. Maar Tatiana heeft de hele nacht wakker gelegen: “Er zat hier een beest en ik kon niet slapen. En ik ben op beestenjacht geweest.” En Lothar, die heeft daar helemaal niets van gemerkt.

Nu in het nieuws