Luc Neefs, bestuurder bij DCA in Beerse, is tevreden met de bekroning tot Trends Gazellen Ambassadeur. © Bart Van den Langenbergh

DCA is snelstgroeiende groot bedrijf

Het bouwbedrijf DCA uit Beerse is uitgeroepen tot Trends Gazellen Ambassadeur als snelst groeiend groot bedrijf van de provincie Antwerpen.

bvdl

Op het jaarlijks ondernemersevenement Trends Gazellen in Willebroek ontving Luc Neefs, bestuurder bij DCA uit Beerse, woensdagavond de titel van Trends Gazellen Ambassadeur. DCA is volgens het weekblad Trends het grootste bedrijf uit de provincie, dat het snelst groeit op vlak van omzet, cashflow en het personeelsbestand. “Het winnen van deze titel geeft ons een enorme voldoening”, zegt Luc Neefs. “Deze award bevestigt nog maar eens dat de richting die we een aantal jaren geleden als bedrijf zijn ingeslagen, nog steeds de juiste is. Het is onze ambitie om verder te blijven groeien en op deze manier verder te blijven schrijven aan dit succesverhaal. De titel geeft ons ook nationaal en regionaal erkenning bij andere ondernemingen, wat heel belangrijk is voor toekomstige partnerschappen.” DCA onderscheidt zich nog verder door in te zetten op de digitalisering van het bouwproces. Het bedrijf werkt samen met studenten Bouw van de hogeschool Thomas More om hen voor te bereiden op de snel digitaliserende bouwsector. DCA is ook al langer actief als projectontwikkelaar met eigen bouwprojecten. De bouwfirma telt ruim 600 werknemers.

MEER OVER Beerse

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio