Floyd Mayweather viert verjaardag in Antwerpen: “Altijd goed om in België te zijn”

Floyd Mayweather viert verjaardag in Antwerpen: “Altijd goed om in België te zijn”

Print

Vrijdagavond gaat in de Lotto Arena het event ‘An evening with Floyd Mayweather and Boxing Stars’ door. De Amerikaanse bokser landde donderdag in ons land en dat ging niet onopgemerkt voorbij: hij had voor de gelegenheid een tricolore trui aangetrokken om zich te beschermen tegen de barre weersomstandigheden: “Ach, overal waar ik kom is het Mayweather, maakt niet uit wat voor weer het is. ”

LEES OOK. Floyd ’Money’ Mayweather viert verjaardag in Antwerpen met unieke show: basketbal, work-out en Delfine Persoon

Van de luchthaven reed Mayweather in een donkerblauwe Rolls Royce Ghost naar zijn hotel in Antwerpen. Vergis u niet: Mayweather komt niet naar Antwerpen om te boksen. Hij is er om zijn eigen basketbalploeg, The Money Team, bij te staan in hun exhibitiewedstrijd tegen de Antwerp Giants. Later op de avond staat een dunkcontest gepland.

Er zullen wel andere boksers te zien zijn in de Lotto Arena: onder meer Yves Ngabu, Mohamed El Marcouchi and Meriton Karaxha houden er een open training. Ook Delfine Persoon zal een wedstrijd sparren.

Meer sportnieuws