Voorstelling BMX-club uit Massenhoven afgelast als gevolg van ... coronavirus

Het fotomoment van De Molensprinters vorig jaar in februari. Foto: rr

Voorstelling BMX-club uit Massenhoven afgelast als gevolg van ... coronavirus

Print
Zandhoven / Massenhoven -

De ploegvoorstelling van BMX-club de Molensprinters uit Massenhoven is geannuleerd door het coronavirus. De truitjes met de nieuwe sponsornamen worden gemaakt in een fabriek in een van de Noord-Italiaanse gemeenten die ‘op slot’ zitten en kunnen niet tijdig geleverd worden.

Net als bij elke start van het nieuw BMX-seizoen, had BMX-club De Molensprinters een voorstelling ingepland in gemeentelijk sportcomplex Het Veld in Zandhoven. Alle leden zouden er hun nieuw truitje met de nieuwe sponsornamen overhandigd krijgen en er zou een foto genomen worden aan Het Veld.

“We hebben echter alles lastminute moeten afgelasten”, vertelt Katrien De Leeuw, secretaris van De Molensprinters. “Onze truitjes kunnen niet geleverd worden, omdat er in de gemeente waar ze geproduceerd worden een uitreisverbod is om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We hebben ook in Het Veld alles moeten afzeggen. Hopelijk duurt het niet te lang, want binnen twee weken begint het nieuw seizoen en het is toch best dat onze piloten in hun nieuwe truitjes kunnen blinken op wedstrijden. Dat is ook beter voor onze sponsors. Het is bizar hoe verstrekkend de gevolgen van dat virus al zijn.”

LEES OOK: al jouw vragen over de corona-lockdown beantwoord.
Wat is het coronavirus? Wat zijn de symptomen? Wat als je ziek bent? Wat betekent de 'lockdown light' in België?
Overheidscommunicatie over het coronavirus raadpleeg je hier.

Blijf als eerste op de hoogte van corona-updates in België en Antwerpen.
Download de GVA nieuwsapp.