Kaartjes voor pretpark ModelLand van Tyra Banks kosten tot 1.300 euro

Foto: Modelland

Mode

Kaartjes voor pretpark ModelLand van Tyra Banks kosten tot 1.300 euro

Print

Op 1 mei is het zover, dan opent ModelLand van Tyra Banks de deuren. Het pretpark in Los Angeles, dat draait rond alles wat met de modellenwereld te maken heeft, verkoopt nu al tickets. En die zijn niet altijd goedkoop.

Exact een jaar geleden kondigde Tyra Banks aan dat ze met ModelLand haar eerste pretpark zou openen. Hoewel toen werd bekendgemaakt dat het in 2019 de deuren zou openen, is het mei 2020 geworden. Ondertussen zijn ook al de eerste tickets in voorverkoop gegaan. Zo kost een normaal kaartje 59 dollar of 53 euro voor volwassenen, kinderen betalen omgerekend 35 euro. Maar wie dat wil, kan ook voor een van de twee vippakketten opteren van respectievelijk 505 en 1.343 euro.

Maar wat krijg je daarvoor in de plaats? Sowieso krijgt elke bezoeker de mogelijkheid om een persoonlijk digitaal portfolio aan te maken, je krijgt via video’s kleding- en stylingtips van Tyra zelf, er zijn talrijke photoboots en je kunt meelopen in een interactieve modeshow. Wie gaat voor het duurste pakket kan ook rekenen op een badjas van ModelLand, chocoladetruffels, een goodiebag die werd samengesteld door Tyra en foto’s die van magazinekwaliteit zijn.

Promotour

Het 46-jarige topmodel is ondertussen bezig aan een tournee in de VS om haar nieuwste avontuur te promoten. Er werd ook al een promovideo vrijgegeven waarin Tyra duidelijk maakt dat in ModelLand iedereen een model kan zijn en gaat zo verder op de weg die ze met ‘America’s Next Top Model’ al bewandelde. “Ik wil de modellenwereld naar de massa brengen”, zei ze daarover eerder. “Mannen, vrouwen, gezinnen en alle generaties zijn welkom.”

NIET TE MISSEN