Motorrijder komt om het leven bij aanrijding aan Brug van den Azijn

Bij een ongeval op de Deurnsebaan in Merksem is vrijdagochtend een 39-jarige motorrijder om het leven gekomen. Dat bevestigt de Antwerpse politie. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om hem te reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten.

jtp

Het ongeval gebeurde rond half 8. Net voorbij de brug botste de motorrijder aan het kruispunt naar de Toekomstlaan tegen een wagen die afdraaide. Alle hulp kwam te laat voor de 39-jarige Mourad A. “De familie is op de hoogte en krijgt slachtofferzorg aangeboden”, aldus politiewoordvoerder Wouter Bruyns. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk. “Verder onderzoek en getuigenissen zijn nodig om hier uitsluitsel over te geven”, zo laat de politie weten.

Door het ongeval was er zware hinder aan de Deurnsebaan. De weg was er tot 10 uur volledig afgesloten. De politie leidde het verkeer om via de Bredabaan in het noorden en de Bisschoppenhoflaan in het zuiden. De Deurnsebaan is een drukke verbindingsweg tijdens de ochtendspits, dus het ongeval ging gepaard met heel wat files in de omgeving.

© BFM

© BFM

© BFM

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio