© Photo News

Alleen abonnees en supportersclubs kunnen naar bekerfinale Antwerp FC in Brussel

Voetbalclub Antwerp start vandaag, donderdag, met de verkoop van de 19.800 tickets die de club ter beschikking heeft voor de bekerfinale tegen Club Brugge, op zondag 22 maart om 14u30. Eerst zijn de supportersclubs van Antwerp aan de beurt, vanaf begin maart de abonnees die géén lid zijn van een supportersclub. De dan nog resterende tickets worden opnieuw verdeeld onder de supportersclubs. Fans die géén abonnement hebben of géén lid zijn van een supportersclub, zullen dus niet naar de bekerfinale kunnen.

PeGo

Antwerp kreeg tribune 1 en 2 in het Koning Boudewijnstadion ter beschikking. Een ticket voor de grote tribune 2, achter de goal, kost 30 euro. Een ticket op de hoofdtribune kost tussen de 45 en 60 euro. Mindervaliden betalen 15 euro voor een plek. Vanaf vandaag tot maandag 24 februari krijgen de supportersclubs voorrang, pas begin maart (van 2 t.e.m. 8 maart) kunnen de overige abonnees tickets kopen. Blijven er dan nog tickets over, dan worden die op 9 maart terug verdeeld onder de supportersclubs.

Per supporter kan je slechts één ticket op naam kopen. En enkel als je lid bent van een supportersclub en/of abonnee van Antwerp FC. Alle andere fans kunnen géén tickets kopen. Jezelf nog snel lid maken van een supportersclub heeft ook geen zin, aangezien enkel leden worden aanvaard die al lid waren op 31 januari van dit jaar.

Groot scherm aan Bosuil

Voor zij die geen ticket hebben om de wedstrijd bij te wonen, voorziet de club de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken op de Bosuil. Zoals de Europese wedstrijd tegen AZ zal Antwerp een groot scherm voorzien op parking 2 voor de hoofdtribune 1.

Zoals eerder gemeld is er geen combiregeling en kunnen de fans dus vrij kiezen hoe ze naar Brussel afreizen. De club vraagt wel om zoveel mogelijk samen te reizen, per bus of carpoolen met de wagen. Met de trein raadt de club station Brussel-Noord aan, om van daaruit met de tram naar het Koning Boudewijnstadion te gaan. Het fandorp, op wandelafstand van parking Park in de buurt van het Atomium, is open van 10u ’s morgens tot 13u ’s middags. Daarna wordt iedereen gevraagd naar de tribune te gaan. De deuren van het stadion openen om 12u.

Meer informatie vindt u op deze website.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws