© Blind Getrouwd

Nick en Christophe vallen elkaar meteen in de armen in ‘Blind getrouwd’

Het nieuwe seizoen van Blind getrouwd is zondagavond van start gegaan, en het werd zoals aangekondigd een bijzondere aflevering. Voor het eerst stapten twee mensen van hetzelfde geslacht in het huwelijksbootje in het VTM-programma. En dat verliep verrassend vlot. Bekijk hier enkele fragmenten.

De zenuwen waren bijzonder groot bij Nick en Christophe, maar die stress verdween heel snel toen de twee elkaar voor het eerst zagen en in de armen vielen. “Spannend he”, zeiden ze tegen elkaar, waarop ze meteen over elkaars kledij begonnen. “Ik voelde me bij Christophe meteen op mijn gemak”, zei Nick. De twee lachten erop los. “Meer moet dat niet zijn”, zei ook Christophe met glinsters in zijn ogen.

Door de twee mannen werd de aandacht wat afgeleid van de andere kandidaten van dit seizoen, maar ook Laura gaat het blinde avontuur aan. In de auto heeft ze het erover met haar ouders, die verbaasd zijn dat ze diezelfde avond al de lakens het bed zal delen met de gelukkige man. “Maar dat zal misschien een heel groot bed zijn. Kingsize”, reageert ze lachend. Even wordt het onderwerp seks aangesneden, maar dat drukt Laura zo snel mogelijk de kop in. “Het is goed, hoor.”

De kersverse echtgenoot van Laura heet Sonny, en die heeft al een brief gekregen van haar, blijkt uit dit filmpje dat niet op tv te zien was.

Nog niet genoeg gelachen? Dan zijn er Nick en Christophe, die in aanloop naar hun trouw zo elk met eigen problemen worstelden. Dat blijkt uit deze video’s, die ook niet op tv te zien waren.

MEER OVER Blind getrouwd

Nu in het nieuws