OKay Duffel heeft een nieuwe broodhoek. © rr

Vernieuwde OKay gaat vrijdag weer open

OKay Duffel opent vrijdag opnieuw de deuren na een grondige opfrisbeurt. De winkel werd vernieuwd in de stijl van de OKay-buurtsupermarkten van de tweede generatie. Dat houdt onder andere een opgeknapte versmarkt en een nieuwe broodhoek in.

CVR

“We hebben de winkel in amper negen dagen fris en modern ingericht. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen en onze speerpunten beter uitspelen”, zegt winkelmanager Soufian Zerrad. “In de freshmart bijvoorbeeld komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht.”

“Ook wordt er elke dag vers brood geleverd en bakken onze winkelmedewerkers zelf kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af in de vernieuwde broodhoek. We merken dat onze klanten ons steeds beter weten te vinden voor hun dagvers brood én ons uitgebreide assortiment vers, van groenten over vlees tot zuivel. Deze vernieuwingen helpen ons om dit assortiment nog meer in de kijker te zetten.”

De OKay-buurtsupermarkt op de Lintsesteenweg 216 in Duffel dateert uit 2007 en stelt dertien mensen te werk. De voorbije dagen werden ook de kassa’s aangepast om klanten nog vlotter te bedienen.

www.okay.be/duffel

.

MEER OVER Duffel

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio