Dineren in een verborgen parel: “Wij willen ons culinair van onze beste kant laten zien”

Chefs Bert Van de Werf en San Dhuygelaere en hun compagnon Kenneth Jacops (midden) vormen samen het cateringbedrijf Yumbel. Foto: Sven Van Haezendonck

Dineren in een verborgen parel: “Wij willen ons culinair van onze beste kant laten zien”

Mechelen -

Hun gasten laten dineren in een historisch kader waar ze anders nooit komen en op culinair vlak alles tonen wat ze in hun mars hebben: dat is wat de drie jonge Mechelaars achter Yumbel willen bereiken met Smaak & Sfeer in het voormalig Groot Seminarie, een verborgen parel in het hartje van Mechelen.

Ruim twee jaar geleden zijn Kenneth Jacops (25), San Dhuygelaere (27) en Bert Van de Werf (34) begonnen met hun cateringbedrijf Yumbel. “Voor 10 tot 15 euro bezorgen we een gezonde maaltijd aan huis die ...

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!