Archiefbeeld. © BELGA

Man opgepakt met stenen in zijn zakken na beschadigen zeven auto’s

De Antwerpse politie heeft dinsdagnacht een man opgepakt die ervan wordt verdacht zeven auto’s te hebben beschadigd in de Argentiniëlaan in de wijk Luchtbal. Tijdens de controle bleek dat hij stenen in zijn zakken had en vermoedelijk onder invloed was.

dvd

De politie kreeg die nacht de melding dat van verschillende auto’s de ramen aan diggelen waren geslagen. Er volgde meteen nazicht in de omgeving. “In de Havanastraat kon een van de ploegen iemand treffen die aan de beschrijving van de dader voldeed”, aldus de Antwerpse politie.

De verdachte werd tegengehouden en tijdens de controle vond de politie verschillende stenen in z’n zak. “Mogelijk gebruikte de verdachte die stenen om de schade toe te brengen”, zegt de politie.

De man van 36 jaar, die volgens de politie vermoedelijk onder invloed was, werd meegenomen naar het politiekantoor. Al zeker zeven auto’s werden beschadigd. “Volgens een getuige had de verdachte uit een van de auto’s ook iets meegenomen, maar dat vraagt nog verder onderzoek”, klinkt het.

MEER OVER Misdaad Antwerpen

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio