Café De Paternoster werd dinsdagavond verzegeld. © rr

Opnieuw café op Turnhoutsebaan verzegeld wegens illegale tewerkstelling en drugs

Café De Paternoster op de Turnhoutsebaan in Borgerhout is dinsdagavond in opdracht van het parket gerechtelijk verzegeld. Er waren mensen illegaal tewerkgesteld en er werd ook drugs gevonden.

dvd

Eind januari had de politie de zaak al eens gecontroleerd, samen met de dienst sociale zekerheid. “Toen trad men al op omdat er sprake was van illegale tewerkstelling. Gisterenavond bezocht het wijkteam van Borgerhout de zaak opnieuw. De politie stelde vast dat de zaak onbeheerd achtergelaten was en dat er nog steeds mensen illegaal aan het werk waren”, zegt de Antwerpse politie.

Bij een rondgang vond de politie een grote blok hasjiesj en zakjes cocaïne en cannabis op de grond. Het parket gaf de opdracht om een huiszoeking te doen in de zaak en op de woonplaats van de uitbater. Daar werden nog enkele kleine gebruikershoeveelheden drugs en een grote som cash geld gevonden.

“In opdracht van het parket verzegelde de politie de zaak. De verdovende middelen, het geld en één gsm zijn in beslag genomen”, klinkt het. “De werknemer die illegaal in het land was, werd ter beschikking gesteld van de dienst vreemdelingenzaken.”

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio