© ISOPIX

‘You’-acteur Penn Badgley wordt voor het eerst vader

Penn Badgley (33), bekend van de series ‘You’ en ‘Gossip girl’, wordt vader. Zijn vrouw Domino Kirke (36) is zwanger en maakte dat bekend via Instagram.

flb

Penn Badgley wordt binnenkort voor het eerst papa. Zijn vrouw Domino Kirke deelde op Instagram een foto van haar bolle buik, maar had ook wat triest nieuws te melden. Blijkbaar heeft ze voor haar zwangerschap nu twee miskramen gehad.

“Opnieuw onderweg... zwanger zijn na verlies is iets heel anders”, schrijft Kirke. “Na twee miskramen achter elkaar stonden we op het punt om op te geven. Ik vertrouwde mijn lichaam niet meer en begon te accepteren dat het niet meer ging gebeuren.” Ze kan haar geluk dan ook niet op dat het toch gelukt is. “Je leert ons nu al hoe we in het moment moeten leven, op een manier die we nog niet kenden. Dankjewel.”

De acteur en de zangeres trouwden in 2017. Kirke heeft al een zoon, de tienjarige Cassius, die ze kreeg met haar ex folkmuzikant Morgan O’Kane.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN