Duo aangehouden voor diefstallen

De rechtbank in Mechelen. Foto: Dirk Vertommen

Duo aangehouden voor diefstallen

Print
Duffel / Sint-Katelijne-Waver -

De onderzoeksrechter in Mechelen heeft vandaag twee mannen aangehouden voor diefstal met braak. Het duo sloeg toe op het grondgebied van de politiezone Bodukap en op andere locaties in de provincies Antwerpen en Limburg. Ze verschijnen vrijdag voor de raadkamer.

Naar aanleiding van een onderzoek naar recente inbraken op het grondgebied van de politiezone Bodukap en op andere plaatsen in de provincies Antwerpen en Limburg voerde de politiezone Bodukap op dinsdag 28 januari een gecoördineerde actie uit in samenwerking met de politiezone Lier. De actie vond plaats in opdracht van de onderzoeksrechter.

Woensdagochtend voerde de politie zeven huiszoekingen uit, verspreid over de provincie Antwerpen. Hierbij namen de agenten onder andere geld en een voertuig in beslag. De politie arresteerde twee mannen van 37 en 39 jaar uit Sint-Katelijne-Waver en Duffel. Zij werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter, die hen ook heeft aangehouden.

Het aandeel van de twee bij de feiten en de exacte omvang van de diefstallen zal deel uitmaken van het verdere gerechtelijk onderzoek door de lokale recherche van de politiezone Bodukap.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio