OPROEP. Ben jij ook verstrikt in een moeilijke vaderschapskwestie?

Foto: vier

OPROEP. Ben jij ook verstrikt in een moeilijke vaderschapskwestie?

Print

De ontwikkelingen in de zaak-Delphine Boël zijn voor vele mensen herkenbaar. Ook families die niet zo in de kijker staan, hebben te maken met problemen rond afstamming en vaderschap. Ben jij in je leven geconfronteerd met zo’n kwestie? Ben je misschien zélf een buitenechtelijk kind en wil je daarover getuigen?

Albert was prominent aanwezig in de jeugd van Delphine, maar wendde zich er later weer van af. Hij werd een totaal afwezige vader, die op den duur zelfs de bloedband ontkende. Met de pijnlijke juridische lijdensweg als triest orgelpunt. Delphine maakte er geen geheim van dat de stilte vanuit de koninklijke familie zwaar op haar woog.

Sommige kinderen wéten dat ze een andere vader hebben dan hun wettelijke vader, zonder te weten wie. Of ze zoeken tevergeefs naar een band met hun biologische vader. Ook voor de vaders zélf, die een nieuw gezin starten en hun geheim al dan niet delen met hun geliefden, is het vaak erg moeilijk om hun leven om te gooien.

Ken jij zo’n situatie of zit je er ongewild middenin? Wil je er (anoniem) over getuigen? Reageer dan via onderstaand invulveld. Wij garanderen een discrete behandeling.

Nu in het nieuws