© Photo News

Late babyborrel voor Delphine Boël (51) “gaat echt door, hoor”

Dat koning Albert II Delphine Boël na zeven jaar procederen eindelijk erkent, laat ook gebruikers van sociale media niet koud. Toen maar liefst 63.000 mensen lieten weten dat ze naar een babyborrel voor de intussen toch 51 jaar oude Delphine zouden komen, beslisten twee Aalstenaren om dat evenement - dat oorspronkelijk slechts een grap leek - echt te organiseren.

lla

Alessandro De La Vega schreef meteen na de bekentenis van de koning op Facebook dat hij zaterdag een babyborrel voor Delphine Boël wilde organiseren. Plaats van de festiviteiten? Het koninklijk paleis. De ster van de avond? Niemand minder dan Alberto Vermicelli, de bekende vriend van Samson en Gert/Marie. “Eigenlijk had ik verwacht dat mijn vrienden met een knipoog zouden laten weten dat ze aanwezig zouden zijn, maar dat het daar dan wel zou bij blijven”, aldus De La Vega in Het Laatste Nieuws.

Maar intussen lieten liefst 63.000 mensen weten dat ze aanwezig zouden zijn op de ‘(Late) Babyborrel voor Delphine | Babyshower pour Delphine’. “Er bleven maar reacties komen. Daarom dacht ik: als al die mensen dat echt willen, waarom er dan niet echt iets van maken?” Dus wil de man de babyborrel nu samen met Andrea Saporito, een horeca-uitbater uit Aalst, echt laten plaatsvinden.

Het koninklijk paleis als locatie, dat lijkt wat hoog gegrepen. “Dus kiezen we als locatie voor het Park van Brussel voor het paleis”, aldus De La Vega. De aanvragen bij de Brusselse politie en stadsdiensten zijn al ingediend. Een datum ligt nog niet definitief vast. Eerst stond er 1 februari, maar we hebben dat aangepast naar 22 februari, de verjaardag van Delphine. Maar ook dat zal te vroeg zijn. Een dag in april zal realistischer zijn”, aldus De La Vega.

© Facebook

MEER OVER Prinses Delphine