Leerlingen Don Bosco laten foto van hun leraar drukken op T-shirt

Leerkracht Sebastiaan Debroyer tussen zijn leerlingen. Foto: Patrick Van Dyck

Leerlingen Don Bosco laten foto van hun leraar drukken op T-shirt

Print
Hoboken -

Sebastiaan Debroyer (30), leerkracht engineering en elektriciteit aan het Technisch Instituut Don Bosco Hoboken, moet nog steeds bekomen van de verrassing die zijn leerlingen van het derde jaar industriële wetenschappen voor hem in petto hadden.

“Ze vroegen me of ze hun trui mochten uitdoen omdat het volgens hen te warm was in de klas. Op zich al een vreemde vraag bij deze winterse temperaturen. Toen bij ieder van hen plotseling een T-shirt tevoorschijn kwam met mijn foto op, was ik sprakeloos. En dat is de eerste keer in mijn carrière als leerkracht.” Volgens de leerlingen is meneer Debroyer een echte kanjer.

“Hij maakt zijn lessen boeiend en er mag al eens gelachen worden”, vertellen Jasper Ost (14) en Gijs Vandenberghe (14). “Ook onze ouders waren op de hoogte van onze plannen”, vult Casper Schramme (14), die zorgde voor het ontwerp, aan. “Ze hadden ons wel gezegd dat we het ook sportief moesten opnemen, als meneer er niet mee kon lachen. Maar wij wisten wel beter. Meneer Debroyer is zelf altijd in voor een grapje.”

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio