Celebs

Geheim van Carpool Karaoke onthuld: James Cordon rijdt niet zelf

Print

De Carpool Karaoke is een vast en heel geliefd onderdeel van James Corden zijn ‘Late Late Show’. Daarin rijdt de presentator met een superster in de passagiersstoel naar de studio. Nu blijkt dat Corden helemaal niet zelf rijdt.

In Carpool Karaoke rijdt James Corden met een wereldberoemde gast door de straten van Los Angeles. In de auto zingt hij met de sterren mee en praat hij met ze, waardoor de focus op de weg minimaal is.

Nu is aan het licht gekomen waarom het allemaal zo vlotjes en zonder ongelukken verloopt. James Corden rijdt niet zelf, maar wordt voortgetrokken door een vrachtwagen. Onder de wielen van de auto staan bakjes met kleinere wielen. Zo hoeft de presentator af en toe enkel even bij te sturen voor de show.

Het tafereel van de opnames werd gefilmd door een fan. Op dat moment passeerde Corden met Justin Bieber in zijn wagen. De beelden circuleren nu op de sociale media. Hoewel velen zich afvroegen hoe de rubriek werd ingeblikt, zijn ze alsnog verbaasd dat er weinig aan de autorit echt is. “Noem het voortaan maar car pull karaoke”, schrijft een opmerkzame kijker.

NIET TE MISSEN