© Holland-België

Niels Destadsbader gaat België naar de winst leiden in strijd tegen Nederland in ‘Holland-België’

Terug van lang weggeweest: vanavond vechten bekende Vlamingen en Nederlanders weer een robbertje uit in Holland-België op VTM. Nieuwe teamkapitein Niels Destadsbader (31) krijgt bij zijn debuut de hulp van Katja Retsin (47) en Wesley Sonck (41).

tove

Het opzet blijft hetzelfde in Holland-België: onder leiding van presentatoren Jonas Van Geel (35) en Art Rooijakkers (43) krijgen de Vlaamse en Nederlandse teams luchtige quizvragen over elkaars land voorgeschoteld. De BV’s en BN’ers moeten onder meer raden waarover bepaalde nieuwsberichten gaan, welke lokale hit ze horen en welke wet in het buurland echt bestaat.

Wel wordt gesleuteld aan de bezetting: de Vlaamse teamkapitein Louis Talpe geeft zijn fakkel door aan Niels Destadsbader.

Elke week krijgen Destadsbader en Ruben Nicolai, de leider van het Nederlandse team, hulp van verschillende panelleden. Presentatrice Katja Retsin en ex-voetballer Wesley Sonck nemen vanavond de honneurs waar voor ons land, later volgen nog Guga Baúl, Evi Hanssen, Karen Damen en Ella Leyers.

Voor Nederland stappen Gers Pardoel, komiek Jeroen Van Koningsbrugge en Volumnia-frontman Xander de Buisonjé in de arena. Pardoel, die vanavond aan zet komt, heeft er alle belang bij dat hij wint. “Als België vanavond wint, dan tatoeëer ik de omtrek van het land onder die van Nederland, die nu al op mijn zij staat.”

Holland-België

VTM, 20.35 uur

MEER OVER VTM

Nu in het nieuws