Voorzitter Roger Roels geeft na vijftien jaar de fakkel door aan Bjorn Verhoeven

Voorzitter Roger Roels stopt na deze campagne als voorzitter bij Telenet Giants Antwerp. In februari 2005 werd hij voorzitter van de Sinjoren. Onder zijn bewind won Telenet Giants Antwerp de Beker van België in 2007 en 2019, veroverde het in 2007 en 2016 de Supercup, werd het vice-kampioen in 2019 en won het brons in de Champions League en in 2019.

cpm

Samen met zijn bestuursploeg was Roger Roels in 2007 de bezieler van de Night of the Giants in het Antwerpse Sportpaleis. Dit evenement is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste sportevenementen indoor in België en krijgt jaarlijks maar liefst 17.000 toeschouwers over de vloer. Op 10 april en in het 25ste jaar sinds de overstap in 1995 van Mechelen naar Antwerpen gaat trouwens de tiende editie van de Night of the Giants in het Sportpaleis door. Met de bouw van de Heylen Vastgoed Basket Campus in Merksem ging ook de droom van een eigen oefencomplex in vervulling.

“Na 15 jaar voorzitterschap is het tijd om de fakkel door te geven aan een jonger iemand. Met Bjorn Verhoeven hebben we een gepassioneerde persoon gevonden. Bjorn is al enkele jaren lid van de Raad van Bestuur en zal vanaf het seizoen 2020-21 de nieuwe voorzitter van Telenet Giants Antwerp worden. Ikzelf neem geen afscheid van de Giants. Ik blijf zetelen in de Raad van Bestuur en zal Bjorn bijstaan in het sportieve.

De Heylen Vastgoed Basket Campus moet de komende jaren nog meer “the place to be” worden van het Antwerpse basketbal en ook daar zal ik me verder voor blijven inzetten,” aldus Roger Roels. Bjorn Verhoeven, general manager van Van Wellen Group, wordt na de betreurde Maurice Schoensetters, Marcel Colla en Roger Roels de vierde voorzitter van Telenet Giants Antwerp.

MEER OVER Telenet Giants Antwerp

Meer basketbal