© rr

Voor 160.000 euro kan het stationsgebouw van Zwijndrecht van u worden

Op Immoweb kom je blijkbaar niet alleen klassieke huizen of appartementen tegen. Wie in Zwijndrecht iets zoekt, krijgt als optie het stationsgebouw voorgeschoteld. NMBS verkoopt het gebouw aan de hoogste bieder. Voor de minimumprijs van 160.000 euro heb je waarschijnlijk nog geen appartement in de buurt.

rvre

Meer dan driehonderd vierkante meter oppervlakte voor 160.000 euro, dat is een koopje in Antwerpen. Het stationsgebouw in Zwijndrecht is een charmant pand dat dateert van 1849. Het wordt verkocht met een aangrenzend stukje tuin van vijftien vierkante meter. De staat van het gebouw is volgens de vastgoedwebsite ‘te renoveren’.

Het is niet de eerste keer dat NMBS een stationsgebouw van de hand doet. “Gebouwen die we niet meer gebruiken en waar we ook geen plannen meer voor hebben, krijgen een andere invulling. Dat kan een handels- of horecazaak zijn, een woonst of iets helemaal anders”, klinkt het bij Dimitri Temmerman van NMBS.

Moeten in provincie Antwerpen ook nog de deur uit momenteel: het stationsgebouw van Olen en dat van Oppuurs. Respectievelijk voor 160.000 en 130.000 euro.

Wie interesse heeft in Zwijndrecht en meer info wil kan mailen naar pamela.dewaele@nmbs.be. Een bod doen kan nog tot en met 25 maart.

Bekijk hier de advertentie op Immoweb.

© rr

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio