Winkeldief met twee jassen betrapt

Themabeeld. Foto: BELGAIMAGE

Winkeldief met twee jassen betrapt

Print
Antwerpen -

De Antwerpse politie pakte maandag in de Korte Gasthuisstraat een winkeldief op. De 27-jarige man had op de Meir een jas proberen stelen uit een kledingwinkel.

De man viel al snel op door zijn zenuwachtig gedrag. “De verdachte wandelde een winkel binnen maar toen een verkoopster hem aansprak, was hij ook al gauw weer buiten. Op de Meir verdween de man even uit het zicht van de politie. Enkele minuten later dook hij opnieuw op met een andere jas aan”, zo vertelt de politie.

Toen hij een andere winkel verliet, werd de politie al snel duidelijk waarom hij zich zo zenuwachtig gedroeg. Onder de jas die hij droeg, had hij nog een andere jas aan. Die laatste stak hij in een van de zakken waarna de verdachte de andere jas weer aantrok.

“De politiemannen vermoedden dat de betrokkene een jas had gestolen. Bij controle werd dat vermoeden bevestigd. De jas was nog voorzien van alle labels en de man kon geen aankoopbewijs voorleggen”, aldus de politie. De vermoedelijke winkeldief van 27 jaar ging met de politie mee. De winkel waar de jas vandaan kwam, kreeg de jas ook meteen terug.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio