Man in levensgevaar na steekpartij aan Antwerpse nachtclub

Discotheek Mambo in de Van Stralenstraat. Foto: rr

Man in levensgevaar na steekpartij aan Antwerpse nachtclub

Print
Antwerpen 2060 -

Een 30-jarige man is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht na een steekincident aan een nachtclub in de Van Stralenstraat in Antwerpen-Noord. De dader is op de vlucht.

De politie werd zondagochtend even voor 7 uur naar de Van Stralenstraat in Antwerpen-Noord, vlak bij de Franklin Rooseveltplaats, gestuurd. Een 30-jarige man was daar met zware verwondingen op straat aangetroffen voor de deur van nachtclub Mambo. “Het slachtoffer had verschillende verwondingen, vermoedelijk na een steekpartij bij een schermutseling”, bevestigt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. De man werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

Van de dader van de steekpartij is voorlopig nog geen spoor. “Nazicht in de omgeving naar eventuele verdachten bleef zonder resultaat”, zegt Bruyns. Het onderzoek wordt gevoerd door de lokale recherche, er werden al getuigen verhoord en de camerabeelden uit de buurt worden geanalyseerd. Het labo van de federale gerechtelijke politie kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio