Trio van Beerschot gegeerd op transfermarkt

Van links af: Yan Vorogovskiy, Réda Halaimia en Raphael Holzhauser. Foto: Belga

Trio van Beerschot gegeerd op transfermarkt

Print

De wintermercato zorgt voor nervositeit bij heel wat clubs, ook in 1B. Beerschot haalde met Frédéric Frans en Baptiste Aloé twee nieuwe verdedigers en heeft in principe zijn huiswerk af. Drie spelers van Beerschot genieten echter interesse van andere clubs.

Voor Yan Vorogovskiy is er concrete interesse van een club uit de G5. De Kazachse international is dit seizoen een van de lichtpunten op het Kiel. Voor Réda Halaimia, de Algerijnse vleugelverdediger, kwam er zelfs al een bod van meer dan een miljoen euro binnen van een club uit de Ligue 1. Maar Beerschot veegde dat voorstel meteen van tafel. Ook Raphael Holzhauser wordt door enkele clubs van nabij gevolgd.

Vorogovskiy, Halaimia en Holzhauser arriveerden deze zomer met mooie adelbrieven op het Kiel. Ze waren dan ook in de veronderstelling dat ze in 1A zouden voetballen. Het is niet toevallig dat ze nu al op de radar staan van grotere clubs.

Beerschot wil voorlopig niemand laten gaan, maar het lijkt wel uitgesloten dat die drie spelers nog een extra seizoen in 1B zullen spelen. Réda Halaimia en Raphael Holzhauser hebben op het Kiel weliswaar nog een contract tot respectievelijk medio 2023 en medio 2021, Yan Vorogovskiy heeft een optie in zijn aflopende contract om tot 2021 bij te tekenen.

Meer voetbalnieuws