Verkrachter van Thilly ontmaskerd in ‘Thuis’

Foto: vrt

Verkrachter van Thilly ontmaskerd in ‘Thuis’

Print

Vrijdagavond liet Thuis de kijkers achter met een onthulling vanjewelste: Jacques (Peter Van De Velde) bleek de verkrachter van Thilly (Lauren Müller) te zijn. Enkele maanden geleden werd zij tijdens een avondje uit gedrogeerd, waarna ze ervan overtuigd raakte dat Jasper (Kristof Verhassel) haar misbruikt had in het kantoor van De Kabouters. Maar beelden van die bewuste avond waren er niet, wegens een technische fout. Kwaad vanwege de valse beschuldigingen, wou Jasper haar vermoorden. Maar hij maakte per ongeluk een ander slachtoffer: barvrouw Frederieke (Eva Vanduren).

Heftig allemaal, maar Thilly werd op z’n minst een erger lot bespaard. Tot de kijkers vrijdagavond zagen hoe Jacques bij De Kabouters naar de ‘onbeschikbare beelden’ zat te kijken. Thilly is wel degelijk verkracht, maar door hem. Het is afwachten tot de andere personages de waarheid ontdekken.

Verkrachter van Thilly ontmaskerd in ‘Thuis’
Vrijdagavond ontdekten de ‘Thuis’-kijkers de waarheid: niet Jasper, maar Jacques (Peter Van De Velde) heeft Thilly verkracht. Foto: vrt
Nu in het nieuws