De Kreuners spelen op Grenspop

Tweede naam voor nieuw festival op 31 mei

De Kreuners spelen op Grenspop

Print
Hoogstraten / Minderhout -

Het nieuwe festival Grenspop heeft een tweede naam op de affiche bekendgemaakt. De Kreuners geven net als de eerder aangekondigde band Golden Earring op zondag 31 mei een concert op het terrein in het Paterspad in Minderhout (Hoogstraten).

Grenspop is een organisatie van Gevi Events. Voor zaakvoerder Gert Snoeys heeft de komst van Walter Grootaers en co. wat nostalgie. “De Kreuners hebben we dertig jaar geleden ook al eens in Hoogstraten laten optreden. Dat was toen een groot succes, ze stonden in de belangstelling met de hit Ik Wil Je. Golden Earring wordt de headliner van Grenspop. Met Gers Pardoel en Bart Peeters zijn we nog aan het onderhandelen. In de namiddag spelen lokale groepen als Desperated Company, Barking Bruce en Grand Cru. De voorverkoop is reeds gestart, intussen zijn er al 950 tickets verkocht. Onder de tickets die al verkocht zijn en de volgende 1.000 die de deur uitgaan, wordt een meet and greet verloot met De Kreuners.” Een dag voor Grenspop spelen De Kreuners op Gladiolen in Olen.

Kaarten voor Grenspop kosten 60 euro. Ze zijn te koop in dagbladhandel Kiosk op de Vrijheid in Hoogstraten en via de Facebookpagina van Grenspop.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio