Politie op zoek naar agressieve jongemannen

Foto: MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Politie op zoek naar agressieve jongemannen

Print
Geel -

De lokale politie Geel-Laakdal-Meerhout is op zoek naar twee jonge mannen die betrokken zijn bij feiten van agressie aan het station in Geel.

Op woensdag 15 januari omstreeks 13u werden twee scholieren slachtoffer van een poging tot diefstal, ter hoogte van de fietsenstalling. Wanneer de scholieren de daders achtervolgden, kreeg een van hen enkele rake vuistslagen en werd hij hardhandig op de grond gegooid. Hierbij werd waarschijnlijk gebruikgemaakt van een boksijzer. Het slachtoffer liep verwondingen in het aangezicht op en moest voor verzorging naar het ziekenhuis. De daders namen de vlucht en renden voorbij de krantenwinkel in de richting van de Stationsstraat. Camerabeelden uit de omgeving van het Stationsplein of de Stationsstraat leveren voorlopig nog geen bruikbare resultaten op.

Aangezien de feiten rond het middaguur in de stationsomgeving gebeurden, kunnen meerdere pendelaars of passanten dit gezien hebben. De verdachten zijn twee jongeren van buitenlandse origine en spreken met een Nederlands accent. Ze zijn ongeveer 15 jaar oud, maar eerder klein van gestalte. Een van hen droeg een opvallende witte jas.

Wie informatie heeft, kan contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 014.56.47.00 of mailen via opsporingen@pzglm.be.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio