© Hermès

Hermès lanceert collectie lippenstift

Hermès waagt zich voor het eerst aan het creëren van een cosmeticaproduct. Het Franse modehuis, dat onder meer achter de iconische Birkin handtas zit, brengt in maart een lippenstift uit, die verkrijgbaar is in 24 kleuren met een matte of satijnen afwerking.

lla

De tinten zijn geïnspireerd op de Birkin handtas, waarvoor de ontwerpers maar liefst 75.000 stalen bekeken. Ook de textuur van de matte lippenstift moet fashionista’s herinneren aan het zachte leder van diezelfde tas. De satijnen afwerking verwijst naar de klassieke, zijden sjaaltjes van het merk. De verpakking bevatten geen plastiek en doet qua materialen denken aan de hendels van hun lederwaren.

En het beste nieuws: ze zijn, in vergelijking met de peperdure handtassen, betaalbaar. Voor een nieuw exemplaar betaal je ongeveer zestig euro. Is de lippenstift op, dan kan je enkel de vulling kopen voor 38 euro.

Ook zou het modehuis vanaf maart elke zes maanden een nieuw cosmeticaproduct lanceren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN