© ISOPIX

Kat Von D verkoopt make-uplijn

Tattoo-artieste Kat Von D trekt zich volledig terug uit haar gelijknamige make-uplijn. Dat heeft de Amerikaanse zelf bekendgemaakt op Instagram. Haar aandelen heeft ze verkocht aan moederbedrijf Kendo.

lla

“Het afgelopen jaar zijn er veel dingen veranderd”, schrijft ze bij een foto op Instagram. “Ik ben bevallen van mijn eerste zoontje, ik heb een veganistische schoenencollectie gecreëerd en ik ben de release van mijn nieuwe album aan het voorbereiden. Maar, hoe graag ik het ook wil, ik kan niet alles blijven combineren. Ik geef toe dat ook ik mijn grenzen heb.”

Groeien

En dus trekt Kat Von D zich terug uit haar populaire make-uplijn. “Kendo, al elf jaar mijn zakenpartner, neemt de aandelen over. Ik wil dat het bedrijf in de toekomst blijft groeien.” Ook worden er al meteen veranderingen doorgevoerd. Zo zal het merk voortaan door het leven gaan als KvD Vegan Beauty.

De onderneemster heeft ook nog enkele lovende woorden over voor haar fans. “Ik wil iedereen bedanken die mijn visie steunde. de make-uplijn creëerde voor zogenaamde outsiders een plaatsje binnen de wereld van cosmetica. Het gaf mezelf en vele anderen de mogelijkheid om mijn gevoelens uit te drukken en mijn echte persoonlijkheid te laten zien.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN