Cocaïnedealer opgepakt in Gelmelenpark tijdens grote politieactie

Foto: JAA

Cocaïnedealer opgepakt in Gelmelenpark tijdens grote politieactie

Print
Schoten -

De lokale politie voerde woensdag een brede gerechtelijke actie die resultaten opleverde. Zo werd een cocaïnedealer opgepakt aan het Gelmelenpark.

Op verschillende plaatsen, onder meer aan het Vordensteinpark, Gelmelenpark en in de Calesbergdreef, werden voertuigen en personen gecontroleerd. De actie werd geleid door het team recherche, maar ook het team interventie participeerde.

“Ze richtten zich op verschillende fenomenen, zoals woninginbraken en drugs. De inspecteurs deden ook verschillende alcoholcontroles en waren zowel zichtbaar als niet-zichtbaar aanwezig in de gemeente Schoten”, licht korpschef Jack Vissers de actie toe.

Een anonieme patrouille sprak aan het Gelmelenpark twee verdachte mannen aan. Toen de inspecteurs zich kenbaar maakten, nam een van de twee de vlucht. De verdachte kon snel gevat worden. “Onze diensten deden nazicht in de nabije omgeving en troffen een prop zilverpapier aan met daarin vier zakjes met cocaïne. De jongemannen worden verdacht van handel in verdovende middelen. Beiden werden voorgeleid”, aldus Vissers.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio