© Photo News

Emilia Clarke wordt eerste ambassadrice van Clinique

Emilia Clarke heeft een nieuwe prestigieuze job te pakken. Zo zal de Britse actrice uit ‘Game of Thrones’ als ambassadrice van Clinique opdraven. En dat is een primeur. Want het beautymerk werkte in het verleden nog nooit met een celebrity samen om hun producten te promoten.

VVA

Emilia Clarke werd een wereldster dankzij haar rol als Daenerys Targaryen in ‘Game of Thrones’. Na haar glansrijke prestatie als actrice in deze populaire reeks sleept ze nu nog een prestigieus contract in de wacht. Zo wordt ze het nieuwe gezicht van een lijn met huidverzorgingsproducten van Clinique.

Niets bijzonders?! Toch wel. Clinique had in het verleden nooit eerder een bekende ambassadrice.”We wilden geen model”, benadrukt Elizabeth Nolan, creatief directeur van Clinique aan modevakblad WWD. “We kozen voor iemand met persoonlijkheid. Emilia is op menselijk en emotioneel vlak erg authentiek.”

Een reactie van Emilia volgde op Instagram: “Ik ben helemaal in de wolken dat ik mag aankondigen dat ik de ambassadrice van Clinique ben.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN