© Photo News

DISCUSSIE. Had de Gouden Schoen naar Mbokani moeten gaan?

“De Gouden Schoen bleef blind voor de klasse van Dieumerci Mbokani.” Dat is de analyse van onze chef Sport Peter Goris. Sluit u zich aan bij zijn mening, en is Hans Vanaken dus niet de terechte winnaar? De tweede plaats van ‘Dieu’ was des te pijnlijker omdat Antwerp ook in de andere categorieën naast de prijzen pakte, ondanks mooie nominaties van Lamkel Zé en Bolat.

ph

“Is er één speler in België die met zoveel klasse loopt, positie kiest, een bal kan aanpakken, stilleggen, afschermen, doortikken, versnellen én vanuit elke hoek kan afwerken, met hoofd én voet?” Dat zegt Peter Goris in zijn analyse de dag na de uitreiking van de Gouden Schoen over Dieumerci Mbokani die - weliswaar met klein verschil - tweede werd in het vtm-gala.

Wat vind jij? Had de Antwerp-sterkhouder op het hoogste schavotje moeten staan? Of is de klasse van Hans Vanaken toch nog iets duidelijker? Uiteraard is met zijn trofee ook de suprematie van Club Brugge nog eens benadrukt. Volg jij de stelling van voorzitter Gheysens, die zegt dat Antwerp zeker nog aan de beurt zal komen?

Discussieer mee via onderstaand formulier. Een aantal reacties worden gebundeld in Gazet van Antwerpen.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws