Neuroloog is nieuwe hoofdarts AZ Sint-Jozef

Dokter Pieter Jan Simons. Foto: AZ Sint-Jozef

Neuroloog is nieuwe hoofdarts AZ Sint-Jozef

Print
Malle -

AZ Sint-Jozef in Malle heeft een nieuwe hoofdarts: dokter Pieter Jan Simons. Hij volgt vanaf 20 april dokter Christel Depestel op die na zes jaar haar activiteit als hoofdarts-medisch directeur beëindigt.

De raad van bestuur stelde, na gunstig advies van de medische raad, dokter Pieter Jan Simons aan als nieuwe hoofdarts. Pieter Jan Simons is neuroloog van opleiding en heeft al heel wat beleidservaring in diverse functies. Momenteel werkt hij als somnoloog in Kempenhaeghe, een expertisecentrum voor complexe epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen in Nederland. Daarnaast is hij hoofdarts in OLO vzw, een pluralistische sociale onderneming, actief binnen kinderopvang, welzijn, onderwijs, gezondheid en gezin. Voorheen was hij neuroloog in GZA Ziekenhuizen waar hij ook actief was in de medische raad.

“In deze functie kan ik al mijn kennis en ervaring bundelen. Al mijn deel- en neventaken van nu vallen dan samen en hebben dan hetzelfde doel. Dat ten voordele van de patiënt die we een warme, veilige en professionele zorg willen aanbieden”, zegt dokter Pieter Jan Simons.

“We kijken uit naar de samenwerking”, aldus nog algemeen directeur Koen Vancraeynest.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio