Huiszoeking leidt tot hele resem gestolen fietsen in Seefhoek

Tijdens de huiszoeking werden fietsen en een step, maar ook fietsmandjes, sloten en andere onderdelen gevonden. Foto: Politiezone Antwerpen

Huiszoeking leidt tot hele resem gestolen fietsen in Seefhoek

Print
Antwerpen 2060 -

De Antwerpse politie heeft dinsdag tijdens een huiszoeking verscheidene fietsen en steps gevonden bij een vermoedelijke fietsendief. De huiszoeking kwam er na meerdere klachten uit de omgeving van de Geelhandplaats in de Seefhoek.

Het onderzoek startte nadat het wijkteam van de Stuivenbergwijk via verschillende kanalen was gecontacteerd over de fietsendief. “Aan de hand van getuigenverklaringen en camerabeelden kon een verdachte in beeld worden gebracht”, stelt de Antwerpse politie.

Het wijkteam stelde onder meer vast dat de man naar zijn woning wandelde met een slotvaste fiets en even later op diezelfde fiets door de straten reed. “Er werd beslist om over te gaan tot een huiszoeking. Daar werden een heleboel doorgeknipte fietssloten, gedemonteerde bagagerekken, fietszakken, fietsmandjes, fietslampen, fietspompen en een slijpschijf aangetroffen”, klinkt het. “In de badkamer, woonkamer en kelder van de man werden bovendien verschillende fietsen en een step teruggevonden.”

De politie nam alles in beslag voor verder onderzoek en bekijkt ook of de eigenaars van de gestolen spullen achterhaald kunnen worden. De verdachte wordt vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Huiszoeking leidt tot hele resem gestolen fietsen in Seefhoek
Foto: Politiezone Antwerpen
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio