De doelgroepbegeleiders verwelkomen dit weekend hetpubliek van 10 tot 16u. © Jean Eykmans

De Sprong vzw opent nieuwe fietsenwinkel in Meerhout

Maatwerkbedrijf De Sprong vzw opent op zaterdag 18 en zondag 19 januari een nieuwe fietswinkel in de Vaartstraat 1 in Meerhout. Het publiek kan er kennis maken met een breed gamma aan nieuwe fietsmodellen en een kijkje nemen in het atelier.

jeey

De Sprong verhuisde een jaar geleden het hoofdkantoor van de Ambachtstraat in Meerhout naar het vlakbij gelegen pand in de Kanaalstraat. De locatie staat bekend als de plaats waar een aantal jaren de fietshandel Moozes gevestigd was.

“Op 1 januari 2016 fusioneerde De Sprong met het Fietsenatelier in de Apollonialaan in Mol-Achterbos. In Mol blijven we oude fietsen afbreken en terug opbouwen tot tweedehandsfietsen en blijven we ook zowel nieuwe instapmodellen als tweedehandsfietsen verkopen. Hier in Meerhout bestaat het gamma uit stadsfietsen en elektrische fietsen, evenals aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Klanten hebben steeds de mogelijkheid fietsen te testen”, zegt Els Vanstechelman, coördinator van het fietsatelier.

De nieuwe fietsenwinkel in de Vaartstraat zal bemand worden door twee werkvloerbegeleiders en twee doelgroepmedewerkers. “We leiden de doelgroepmedewerkers op in de hoop dat ze de stap naar het reguliere arbeidscirquit zetten”, aldus Els.

Zowel zaterdag als zondag is Fietsen Zonder Zorgen te bezoeken van 10 tot 16u. De bezoekers wordt een drankje en een hapje aangeboden.

MEER OVER Net Open

Tips om te Doen!